Velkommen!

Vi glæder os til at se alle de børn og unge, samt deres familier, som lægger vejen forbi i forbindelse med den ene eller den anden af vores aktiviteter.

Vi tilbyder børnekor for 1.- 4. klassetrin, minikonfirmandundervisning for sognets 3. klasser. Spaghettigudstjenerne, fastelavn, høstgudstjensten og juletræsfesten giver os anledning til at invitere til bønevenlige familiegudstjenster.

Holte kirkes børnekor

er et gratis tilbud til alle sangglade børn fra 1.- 4. klassetrin. Sæsonstart sidste tirsdag i august.

Der er nu lukket for nye i koret for indeværende sæson, men efter sommerferien optager vi nye børn i koret. Der er ingen krav om nogen forkundskaber for at deltage i børnekoret. Alle børn kan nemlig lære at synge.

Korleder er kirkens organist Henrik Schrøder, som er uddannet organist og kordirigent på hhv. Det jyske Musikkonservatorium og Det kgl. danske Musikkonservatorium og har mangeårig erfaring med ledelse af børnekor

Fra august 2021 er korarbejdet organiseret i to kor med aldersopdeling:

Juniorkoret for børn i 3-4 klasse             Tirsdage kl. 14.15-15.05

Børnekoret for børn i 1-2 klasse             Tirsdage kl. 15.15-16.05

For flere informationer og tilmelding: Klik på ”Børnekoret” til venstre.

Organist og korleder Henrik Schrøder

Mail: henrikschroder@outlook.dk