Børnekoret i Holte Kirke havde sin første korprøve i august 2019. Korsangen har været en succes lige siden den allerførste dag med en stabil tilslutning på op imod 50 børn.

Efter sommerferien optager vi nye børn i koret. Der er ingen krav om nogen forkundskaber for at deltage i børnekoret. Alle børn kan nemlig lære at synge.

Fra august 2021 er korarbejdet organiseret i to kor med aldersopdeling:

Juniorkoret for børn i 3-4 klasse:         Tirsdage kl. 14.15-15.05

Børnekoret for børn i 1-2 klasse:          Tirsdage kl. 15.15-16.05

Begge kor øver i Holte Kirkes Sognegård. Vi organiserer afhentning af børnene i 1-2. klasse fra skolerne på Rønnebærvej og Grünersvej med en frivillig ordning blandt forældrene. Hvis alle melder sig, så har man kun opgaven ca. én gang pr sæson. Efter korprøven sørger forældrene selv for, at børnene bliver afhentet.

Det er gratis at gå til kor i Holte Kirke.

Har du spørgsmål, så kontakt korleder Henrik Schrøder. – Eller mød op og få et indtryk af, hvad korarbejdet går ud på.

Tilmelding:

Børnekoret 2021/22:   https://forms.churchdesk.com/f/YrwkHkw0Gu

Juniorkoret 2021/22:   Den automatiske tilmelding er lukket, da deltagerantallet er oppe på maksimum. Kontakt korleder Henrik Schrøder for mere information.

Organist og korleder Henrik Schrøder

Mail: henrikschroder@outlook.dk